Coworking en Vilanova

coworking

Espai de Coworking a Vilanova

Al nostre espai de coworking a Vilanova, oferim solucions flexibles per a professionals, autònoms, startups i petites empreses que busquen un entorn de treball col·laboratiu. Amb instal·lacions modernes, serveis adaptats a les teves necessitats i una comunitat emprenedora, el nostre coworking és l’espai perfecte per desenvolupar el teu projecte.

  • Escriptoris flexibles: Perfectes per a aquells que busquen un espai compartit i col·laboratiu sense comprometre la qualitat de l’entorn.

  • Sales de reunions: Equipades amb tecnologia d’última generació, són ideals per a reunions, presentacions o formacions.

 

Beneficis del nostre Coworking a Vilanova

Llum natural tot el dia

El nostre espai de coworking està banyat per llum natural durant tot el dia, creant un ambient agradable i productiu per treballar.

A pocs metres del port i la platja

Gaudeix de la proximitat a la natura, ja que el nostre coworking es troba a només uns metres del port i la platja, oferint un entorn inspirador.

A 5 minuts de l’estació de tren i autobús

Ens trobem a tan sols 5 minuts a peu de l’estació de tren i autobús, la qual cosa fa que sigui fàcilment accessible per a aquells que utilitzen transport públic.

Serveis al voltant

Tens tot el que necessites a prop: supermercat, fleca, llibreria i restaurants, perquè no hagis de desplaçar-te lluny durant la teva jornada laboral.

Triar el nostre coworking a Vilanova t’ofereix múltiples beneficis que no trobaràs en una oficina tradicional:

  • Flexibilitat Total: Escull l’horari i el tipus d’espai que millor s’adapti a les teves necessitats, sense lligams de contractes a llarg termini.

  • Comunitat Emprenedora: Forma part d’una xarxa activa de professionals i startups, on podràs col·laborar, compartir idees i aprendre de les experiències dels altres.

  • Ubicació Cèntrica: Ens trobem al cor de Vilanova, a prop de tots els serveis necessaris com transport públic, restaurants i bancs.

  • Preus Competitius: Gaudeix d’un espai de coworking de qualitat a preus assequibles, amb tarifes adaptades a diferents pressupostos.

El nostre coworking està pensat per a professionals que busquen més que només una oficina: un entorn dinàmic, col·laboratiu i inspirador on poder créixer professionalment.

Contacta amb La nostra Gestoría a Vilanova Avui Mateix

Si cerques un espai de coworking a Vilanova que s’adapti a les teves necessitats, contacta’ns avui mateix.

projectes EMPRESARIALS

I
Creació d’empreses
I
Assessorament i acompanyament a emprenedors
I
Direcció Financera externa
I

Altres a nivell organitzatiu intern,
segons necessitats de l’empresa

CANVI DE NOM DE VEHICLES

DECLARACIÓ DE LA RENDA

1+1 Consultoria de Gestió