blog

7 MOTIUS  PER ELS QUE T’INTERESSA TREBALLAR EN UN COWORKING

7 MOTIUS PER ELS QUE T’INTERESSA TREBALLAR EN UN COWORKING

Si ets autònom, petita empresa o treballador independent que busques un espai còmode on desenvolupar la teva activitat professional.

Més enllà a la teva taula de treball, cadira ergonòmica, wi-fi alta velocitat i un espai per a reunions, un coworking t’ofereix més avantatges a un preu accessible

*1* ESTALVI EN COSTOS I TEMPS

Disposar de una oficina suposa de un lloguer, fiança, tràmits d’alta, taxes, factura de llum, aigua, internet, mobiliari, etc.  Per contra, treballar en coworking pot suposar en estalvi de fins al 90% d’aquestes despeses traduït en una única quota mensual.

No necessites invertir temps en les gestions inicials d’una activitat ni en les posteriors del dia a dia d’un local, com pagaments, altes, baixes, neteja, ara no funciona la impressora…

*2* SIMPLE I FLEXIBLE

Et permet, de forma simple, ampliar o reduir espai, cost, horaris o ubicació, i per tant, és la opció ideal per adaptar-se a les teves necessitats, les del entorn o les del teu projecte, en qualsevol

moment.

En el caso d’iniciar un projecte laboral, és una gran opció ja que aporta imatge empresarial a risc mínim i 0 inversió en l’estructura física.  El que permet la tranquil·litat d’aprofitar oportunitats, i la llibertat de resoldre de forma molt simple, si la viabilitat o els resultats no son els esperats.

*3* DEFINIR Y DELIMITAR ESPAI I HORARI DE TREBALL

Emmarcar la teva vida professional en un espai fora del espai personal.  Un entorn professional ajuda a organitzar i optimitzar horaris, posar límits i a definir horari laboral sense caure en distraccions o barrejar treball amb oci.  T’ajuda a delimitar el teu espai de treball.

*4* MILLORA PRODUCTIVITAT

L’ entorn professional convida a la concentració.  Obrir la ment a noves formes de treball, espais oberts, ens permet obrir-nos a nous camins més creatius i més productius.  Elimina distraccions domèstiques, com fills o anar a picar a la cuina.

*5* UBICACIÓ I VISIBILITAT DEL TEU NEGOCI

Acostumen a ubicar-se en espais oberts i  confortables, en llocs emblemàtics, per tant, pots gaudir d’una ubicació privilegiada amb totes les avantatges que acabem de comentar.  Emplaçaments de fàcil accés i prop de serveis i espais interessants.

A més, si t’interessa, pots publicitar-te i donar a conèixer la teva activitat.

*6* SERVEIS I EQUIPAMENTS COMPLEMENTARIS ACCESIBLES

Inclou a la quota  mensual o per preus molt accessibles, disposes de serveis complementaris, como pot ser impressora, copiadora, escàner, recepció de visites i trucades, espais per reunions o altres serveis.   Cuina office amb cafetera, nevera, microones i un espai per fer un descans i desconnectar.

*7* CREAR COMUNITAT I EVITA SOLEDAT TREBALL A CASA

Un ambient de col·laboració i formar part d’un grup multidisciplinar facilita d’aprofitar les nostres sinergies, compartir o complementar-nos en projectes, així com compartir il·lusions i preocupacions.

Evita la monotonia o el desànim que a vegades pot generar al treballar sol a casa.  T’obliga a vestir-te de carrer, sortir de casa i no aïllar-te del mon.  Incrementa la teva motivació.

Si busques un espai de treball a Vilanova i la Geltrú, 1+1 Coworking t’ofereix totes les comoditats en un espai tranquil i ple de llum natural en una ubicació immillorable.  Contacta’ns per realitzar visita!

COWORKING Vilanova i la Geltrú

COWORKING Vilanova i la Geltrú

Volem dedicar el primer blog al nostre Coworking a Vilanova i la Geltrú.  Un espai pensat per aquells professionals, freelance, autònoms i/o petites empreses que busquen una solució de infraestructura, amb espais per el treball individual com per realitzar reunions o organitzar esdeveniments, així com prendre un cafè o dinar, o simplement fer comunitat amb altres membres, col·laborant, aprofitant sinergies i creixent de forma conjunta.

Entre les grans avantatges del coworking destaca

  • Cost de tots els serveis de una oficina a un preu assequible i en una única factura.
  • Imatge professional.
  • La forma més fàcil, ràpida i econòmica de començar el teu projecte o negoci ja que només necessites el teu ordinador personal.

A més a 1+1 Coworking t’oferim

  • Espai accessible a peu de carrer, agradable i alhora tranquil per estar lliure de trànsit. Amb llum natural al 100% de l’espai, el que potencia la productivitat i la creativitat.
  • Es troba a la plaça Mediterrània, al costat del port, el que permet molt fàcilment espais i moments de desconnexió.
  • A la mateixa plaça: fleca, supermercat, Abacus i diversos restaurants.
  • Aparcament de bicicletes davant de l’oficina i de vehicles a la zona blava davant del port (gratuït de dilluns a divendres de mitjans setembre a mitjans juny).
  • Disposaràs d’un espai, tant a la vidriera de l’oficina com a la pàgina web, on donar-te a conèixer.
  • Acompanyament, sobretot inicial, en les obligacions legals, comptables i fiscals de la teva activitat professional.

Benvingut, benvinguda, a la nostra comunitat!​